Bij KC De Klimtoren hebben we niet alleen aandacht voor uitstekend onderwijs, maar ook voor de praktische aspecten die het leven van ouders en kinderen makkelijker maken. Een daarvan is de kinderopvang. We werken nauw samen met twee betrouwbare kinderopvangorganisaties: Welluswijs in Dedemsvaart en De Bengeltjeshoeve in Linde.

Deze samenwerking zorgt voor een naadloze overgang tussen de schooluren en de opvangtijd, waardoor kinderen in een vertrouwde en veilige omgeving blijven. Beide opvanglocaties bieden een scala aan activiteiten die aansluiten bij de pedagogische visie van onze school. Zo wordt er niet alleen gezorgd voor opvang, maar ook voor een zinvolle invulling van de tijd die kinderen daar doorbrengen.

Vervoer is ook geen punt van zorg. De kinderopvangorganisaties zorgen voor het halen en brengen van de leerlingen. Dit betekent dat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over logistieke uitdagingen in hun toch al drukke schema's. Het is een extra service de kinderopvang biedt om het dagelijks leven van gezinnen die verbonden zijn aan KC De Klimtoren zo soepel mogelijk te laten verlopen.