Mijn naam is Geertje van der Linden Gol en ben leerkracht op KC De Klimtoren. Ik woon in Havelte en we hebben 3 kinderen.

Na mijn opleiding ben ik gestart als kleuterjuf in Diever. Toen in 1985 de basisschool een feit was, werkte ik in Wapse, waar ik begon met kleuters in de voetbalkantine, omdat de school nog aangepast moest worden. Na de geboorte van mijn kinderen ben ik een paar jaar gestopt, waarna ik begon in te vallen in de gemeente Havelte en gemeente de Wijk. In 2000 kwam ik in Ansen en daarna in Drogteropslagen.

Mijn voorkeur gaat uit naar een kleine dorpsschool met combinatiegroepen. Kinderen leren  heel veel van elkaar. En ze krijgen ook de mogelijkheid om in groepjes te werken b.v. met kerst of een andere gelegenheid. De oudere kinderen nemen dan de jongsten mee en helpen.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig en vertrouwd voelen op school, dan ontwikkelen ze zich het best. Iedereen mag zichzelf zijn en zich op zijn eigen manier ontwikkelen. Wij zijn er dan om hierin te coachen en bij te sturen. Zelf ga ik altijd met plezier naar mijn werk en er is een goede samenwerking met team, ouders en kinderen. Dat is erg fijn.

Ik ben op school de ICT-er, we proberen moderne technieken zoals computers, iPads maar ook een 3d-printer zoveel mogelijk in te zetten in ons lesprogramma.