Bij KC De Klimtoren in Drogteropslagen staat persoonlijke aandacht en zorg voor onze leerlingen centraal. Dankzij de relatief kleine klassen kunnen we elk kind de aandacht geven die het verdient. Dit biedt ruimte voor individuele ontwikkeling, waarbij kinderen op hun eigen tempo en niveau kunnen leren en groeien.

Maar onze zorg gaat verder dan alleen de reguliere lessen. We hebben speciaal leerkrachten die vrij zijn geroosterd om extra ondersteuning te bieden. Deze leerkrachten zijn getraind om individuele hulp te bieden op verschillende gebieden. Of het nu gaat om academische vakken zoals spelling en rekenen, of om meer persoonlijke aspecten zoals sociaal-emotionele ontwikkeling, we hebben de middelen en de expertise om elk kind te ondersteunen.

Deze aanpak zorgt ervoor dat kinderen die extra hulp nodig hebben, deze ook daadwerkelijk krijgen. Het stelt ons in staat om vroegtijdig in te grijpen als we merken dat een kind achterloopt of juist meer uitdaging nodig heeft. Op deze manier streven we ernaar om een onderwijsomgeving te creƫren waarin elk kind zich optimaal kan ontwikkelen.